تنوع غذايي منطقه مديترانه در فهرست ميراث معنوي يونسکو

به گزارش ميراث آريا (chtn)، اين طرح توسط وزارت توسعه اسپانيا مطرح شده و توسط تمامي سازمان‌هاي علمي کشورهاي حوزه درياي مديترانه مورد حمايت قرار گرفته است.

النا اسپينوزا، وزير توسعه اسپانيا گفت: هدف ما حفاظت از سنن و اصطلاحات گفتاري، رويدادهاي و جشنواره‌هاي روستايي و حمايت از هنرمنداني سنتي اين مناطق است.

مهمترين تنوع غذايي حوزه مديترانه که توسط مقامات اسپانيايي به يونسکو پيشنهاد شده‌اند شامل سبزيجات، ميوه‌ها، روغن زيتون و ماهي است که نقش ويژه‌اي در رژيم غذايي نيز ايفا مي‌کنند.

اين رژيم غذايي بهترين درمان براي بيماري‌هاي قلبي عروقي نام نهاده شده است.
109/

انتهای پیام/

کد خبر 1387032217